top of page
SVE_LOGO_RGB_wit_2019-01.png
AREmoji_20200817_105416_3551.png

JungleGym

Dat bewegen goed voor ons is weten we allemaal. Voor kinderen is het nog belangrijker om te bewegen!

Verwacht uitdagende bewegingssituaties die uw kind helpen te ontwikkelen op een leuke, speelse manier. #motorische #cognitieve #ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk om kinderen van alle leeftijden een mogelijkheid te bieden om plezierig en leerzaam te bewegen.


Uitdagend beweegparcours

Bij de JungleGym lessen gaan we samen, ouder en kind, uitdagende bewegingssituaties door. We dagen de kinderen wekelijks uit en prikkelen de exploratiedrang. We proberen elke week een ander thema aan te bieden.

 

Qua moeilijkheidsgraad zullen wij differentiëren. Elk kind kan op zijn of haar eigen manier, niveau en tempo werken. Wij vinden plezier het belangrijkste tijdens de lessen.

 

Plezier krijg je onder andere door kleine overwinningen. De eerste keer een sprong maken, de bal door de hoepel gooien, het alleen loslopen op de evenwichtsbalk, et cetera.

 

U kunt tijdens de lessen een combinatie verwachten van muziek, klimmen, klauteren, zwaaien, hangen, rollen, duikelen en veel meer.

 

Door ons gevarieerde aanbod, en mede door de ervaringen, vinden wij de lessen geschikt voor kinderen van 2 tot 5/6 jaar. Veel van onze “atleten-in-de-dop” zijn tussen de 2 en 4 jaar. Maar sommigen kunnen langer deelnemen aan de lessen en vinden er nog steeds uitdaging. Als ouder kun je natuurlijk goed inschatten of je kind er nog plezier in heeft.

Plezier staat op nummer 1.

 

Locatie en tijden

Zaterdag in de Sporthal Drielanden

Groep 1 van 10.15-11.00 

Groep 2 van 11.15-12.00 (volgt nog)

OPTIES

Svenergy 16-09-10 sept 2017-7979.jpg

Maandabonnement

partypack

Bij de JungleGym werken wij uitsluitend met een maandabonnement middels een automatische incasso.

Als je na de proefles elke zaterdag een sportief feestje wilt vieren, dan kan je de inschrijving compleet maken door ons formulier in te leveren.

Pakketprijs

€ 29,95

Image by Tim Bish

Maandabonnement

Gezinsvoordeel

Voor wanneer er broertjes en/of zusjes zijn die samen willen spelen hebben we het volgende.

Twee Kids JungleGym voor een voordelige prijs.

Pakketprijs

€ 39,95

SVE_LOGO_RGB_wit_2019-01.png
bottom of page