JungleGym

(Voorheen PeuterGym & KleuterGym)

 

Dat bewegen goed voor ons is weten we allemaal. Voor kinderen is het nog belangrijker om te bewegen! Ze ontwikkelen sneller motorische vaardigheden en dat kan ondersteunend zijn aan de cognitieve ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om kinderen van alle leeftijden een mogelijkheid te bieden om lekker en leerzaam te bewegen. 


Uitdagend beweegparcours

Bij de JungleGym lessen gaan we samen, ouder en kind, uitdagende bewegingssituaties door. Kinderen hebben een enorme exploratiedrang en daar proberen we de kinderen in te prikkelen en uit te dagen. De lessen zullen zo gevarieerd mogelijk worden aangeboden. We proberen elke week een ander thema aan te bieden.

 

Binnen deze thema’s zullen we ook qua moeilijkheidsgraad proberen te differentiëren. Elk kind kan op zijn of haar eigen manier, niveau en tempo werken. Wij vinden plezier het belangrijkste tijdens de lessen. Plezier krijg je onder andere door kleine overwinningen. De eerste keer een sprong maken, de bal door de hoepel gooien, het alleen loslopen op de evenwichtsbalk, et cetera.

 

Wij zullen bewegingssituaties aanbieden die uw kind te helpen te ontwikkelen op een leuke, speelse manier. In een begeleide en veilige situatie gaan we op een speelse wijze de kinderen verder helpen te ontwikkelen qua motoriek, cognitie, psychosociaal vlak en op moraal vlak. U kunt tijdens de lessen een combinatie verwachten van muziek, klimmen, klauteren, zwaaien, hangen, rollen, duikelen en veel meer.

 

Door ons gevarieerde aanbod, en mede door de ervaringen, vinden wij de lessen geschikt voor kinderen van 2 tot 5/6 jaar. Veel van onze “atleten-in-de-dop” zijn tussen de 2 en 4 jaar. Maar sommigen kunnen langer deelnemen aan de lessen en vinden er nog steeds uitdaging. Als ouder kun je natuurlijk goed inschatten of je kind er nog plezier in heeft.

Want nogmaals dat staat op nummer 1.

 

Locatie en tijden

Zaterdag in de Sporthal Drielanden

Groep 1 van 10.00-11.00 

Groep 2 van 11.00-12.00 

Voeg nu de SvEnergy JungleGym data toe aan je agenda.

Ical Link

Inschrijven/Proefles

Iedereen is welkom en een proefles is altijd gratis.

SvEnergy Training​ Harderwijk


E-mail:  info@svenergytraining.nl

Telefoon: 06-52547630

KVK: 62487965

Bank: NL05RABO0301578494

BTW-id: NL002139106B97

Verklaring-omtrent-gedrag-VOG.png