SvEnergy's Buggy Bootcamp

SvEnergy Training vindt het belangrijk om voor iedereen sporten en bewegen mogelijk te maken. We gunnen iedereen een fit en gezond gevoel. Maar je komt soms momenten tegen waarop het lastig is om te blijven bewegen. Neem nu tijdens of na een zwangerschap. We kunnen ons allemaal voorstellen dat je hartstikke druk bent en/of je nog niet weet wat wel of niet te doen. Dat zijn maar een paar redenen die we in de loop der jaren hebben gehoord. Allemaal waar, maar nu wordt het eenvoudiger om toch te starten.

 

Mama en Kind Workout

Nu kun je samen met andere deelnemers van de SvEnergy Buggy Bootcamp de eerste stappen maken in je vernieuwde sportieve leven. En ditmaal neem je het dierbaarste bezig mee in de Buggy. Je hoeft niet top fit  te zijn om mee te doen. Sterker nog, dit is het begin van een traject waardoor je jezelf beter gaat voelen en je fysiek beter traint. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. Dus geen enkel excuus om niet te beginnen. 

We wisselen spierversterkende oefeningen af met cardiovasculaire oefeningen die ons uithoudingsvermogen trainen. En dat alles in combinatie met een lekkere wandeling. Daar waar mogelijk betrekken we de allerjongste bij de oefeningen. Eventuele broertjes en zusjes mogen mee op het stepje en trainen ook gezellig mee. Daarnaast willen we het gewoon leuk en gezellig houden. Dus leuke trainingsvormen waardoor we ongemerkt op een plezierige manier aan het trainen zijn.

 

Locatie en tijden

De SvEnerg's Buggy Bootcamp Training wordt op verschillende startlocaties aangeboden. 

 

 

SvEnergy Training​ Harderwijk


E-mail:  info@svenergytraining.nl

Telefoon: 06-52547630

KVK: 62487965

Bank: NL05RABO0301578494

BTW-id: NL002139106B97

Verklaring-omtrent-gedrag-VOG.png