Sportief wandelen

Combineer het onder begeleiding sporten van een gediplomeerde trainer van SvEnergy Training met het genieten van onze mooie omgeving.Wij zorgen voor meer sportieve mogelijkheden om veilig en begeleid te werken aan uw gezondheid.

Hand in hand met de Dumbells

Onderschat ze niet, deze twee simpele, met grit gevulde, aluminium buisjes. Wetenschappelijk onderzoek bewijst namelijk dat XCO® Outdoor zorgt voor o.a. een betere conditie, sterkere buikspieren, een optimale vetverbranding én een 33% hoger calorieënverbruik!

 

De XCO-Trainer® is een revolutionaire fitness tool  die een geheel nieuwe kijk geeft op rennen, lopen, core-training en gewichtsverlies. XCO® Outdoor is afwisselend, makkelijk te leren, geschikt voor ieder trainingsniveau en buitengewoon effectief.

Het trainingsresultaat is o.a.:

  • een tot 33% verhoogd calorieënverbruik

  • afname van je vetpercentage

  • een betere conditie

  • sterke buik-, lage rug en heupspieren

  • vermindering lage rugklachten

  • een betere lichaamshouding

  • verbetering van je loopprestaties

 

Train de spieren die je echt nodig hebt

De XCO®’s zijn lichte, met grit gevulde, aluminium buisjes. Tijdens het lopen hou je in iedere hand een buisje vast. Je beweegt je armen gewoon mee in het natuurlijk looppatroon en probeert daarbij het grit zo krachtig mogelijk heen-en-weer te verplaatsen. En daarvoor moet je flink je spieren aanspannen – ook de spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had!

 

De XCO®-buisjes geven bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘Reactive Impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen. Daarmee voorkom je allerlei blessures! 

Een gevarieerde training

De dynamische vorm van trainen met XCO®’s is effectiever dan het statisch uitvoeren van krachtoefeningen. Je spieren, banden en pezen moeten reageren op gewichtsverplaatsing van het grit. Daarbij train je binnen de loopbeweging die spieren die je echt nodig hebt om beter te lopen. XCO® Outdoor biedt talloze mogelijkheden om gevarieerd te trainen. Je kunt je puur richten op het lopen en je looptechniek. Maar je kunt met de XCO®-buisjes ook talloze, dynamische spierversterkende oefeningen doen. We wisselen het lopen af met een paar specifieke oefeningen onderweg en zo hebben  we een effectieve allround training.

Enthousiast geworden?
Neem contact op!!

SvEnergy Training​ Harderwijk


E-mail:  info@svenergytraining.nl

Telefoon: 06-52547630

KVK: 62487965

Bank: NL05RABO0301578494

BTW-id: NL002139106B97

Verklaring-omtrent-gedrag-VOG.png