Over SvEnergy

Mijn naam is Sven Klatt. Wellicht voor de hand liggend, maar ik ben een sportieve jongen. Ik ben altijd bezig met met sport in welke vorm dan ook: Spinning, judo, fitness, bodybuilding, verschillende balsporten, wielrennen, hardlopen, Bootcamp, noem het maar op.

 

Ik beleef plezier aan elke sportieve beleving. Ik gun dat een ieder en help daar graag bij. Vanuit deze gedachte ben ik mij theoretisch gaan ontwikkelen binnen de sport en heb ik de bachelor opleiding Sport & Bewegen (ALO) gevolgd aan de Hogeschool Windesheim. Naast de theoretische ontwikkeling, heb ik inmiddels ook jarenlange praktijkervaring opgedaan binnen de fitnessbranche als trainer/coach/docent en personal trainer.

 

Ik beleef veel plezier aan het werken met mensen en ben graag onderdeel van de realisatie van je persoonlijke doelen op sportief gebied. Klik op hiernaast op aanbod om te zien wat ik te bieden heb of maak een afspraak zodat we samen kunnen kijken op welke manier je doelstellingen te realiseren zijn.

 

Verder heb ik het streven om met SvEnergy Training het sportieve centrum te zijn in Harderwijk. Wil graag inspringen op daar waar de behoefte ligt. Zo leg ik graag mijn oor te luister en wil de gaten in het aanbod opvullen om in de sportieve behoefte te voorzien.  

SvEnergy Training is er voor iedereen en niets is onmogelijk. 

Graag hoor ik wat ik voor u kan betekenen

SvEnergy Training​ Harderwijk


E-mail:  info@svenergytraining.nl

Telefoon: 06-52547630

KVK: 62487965

Bank: NL05RABO0301578494

BTW-id: NL002139106B97

Verklaring-omtrent-gedrag-VOG.png