SVE_LOGO_RGB_wit_2019-01.png
1/4

Herstart Indooractiviteiten
5 februari

AREmoji_20200820_140740_17168.gif

KidsDance

Dansen is superleuk! Bij ons kun je wekelijks een leuke en leerzame dansles komen volgen.

Tijdens onze lessen staat plezier voorop, wij proberen de kinderen tijdens onze lessen ook andere vaardigheden aan te leren en de ontwikkeling te bevorderen.

Bewegings- en exploratiedrang

Al vanaf de geboorte zoeken kinderen naar manieren om zich fysiek te ontwikkelen en zoeken naar nieuwe bewegingsuitdagingen. Ze gaan bewuster bewegen, leren motorisch handelen en stellen zichzelf zo in staat te leren kruipen, lopen, staan, pakken etcetera. Kinderen hebben een behoefte om te experimenteren. Tijdens de lessen maken we regelmatig gebruik van attributen om deze te gebruiken tijdens onze KidsDance-lessen om het kind zoveel mogelijk uit de dagen op vele vlakken.

 

Ontwikkelen creativiteit

Creativiteitsontwikkeling is onlosmakelijk verbonden aan dans omdat het kinderen leert creatief te denken en stimuleert om vrij te bewegen en daarbij hun gehele lichaam te betrekken.

Kinderen hebben een grote verbeeldingskracht waar dans goed bij aansluit. Zo vormt dans een leerproces én een creatief proces; kinderen leren de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen en toepassen en prikkelt tegelijkertijd hun fantasie: zoek naar meer mogelijkheden en oplossingen.

De verbeeldingskracht van kinderen is vaak groter dan die van volwassenen en is iets om te koesteren.

 

Sociaal-Emotionele ontwikkeling

Dans past heel goed binnen de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Je doet namelijk een beroep op je persoonlijkheid: kinderen leren zich open te stellen en iets van zichzelf te laten zien.

De veiligheid van de omgeving waarin dit gebeurt is natuurlijk, net als bij alles, van toepassing. Hoe prettiger kinderen zich voelen, hoe eenvoudiger ze zich laten gaan en hoe meer ze echt durven te laten zien wat ze kunnen.

 

Locatie en tijden

Elke zaterdag, Sporthal Drielanden/MFC de Bogen.

10:00-10:45 Leeftijd:  2 t/m 4 jaar

11:00-11:45 Leeftijd:  4 t/m 7 jaar

Start nieuw dans seizoen:

zaterdag 4 september 2021!

OPTIES

partypack

Twee jonge balletdansers

Maandabonnement

Bij de KidsDance werken wij met een maandabonnement middels een automatische incasso.

Als je na de proefles elke zaterdag een sportief feestje wilt vieren, dan kan je de inschrijving compleet maken door ons formulier in te leveren.

Pakketprijs

€ 29,95

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram