SvEnergy Company Training

“Landurig zitten: een nieuwe bedreiging voor de samenleving”


(Dr. Ingrid J.M. Hendriksen, TNO Department Life Style, 2013 ,gepubliceerd in Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen)

 

“Zitten het nieuwe roken”

(John van Heel, Directeur EFAA & Bewegen is Medicijn, 6 juni 2014, www.fitmagazine.nl)

 

“Werkgevers, maak werk van gezondheid binnen uw onderneming”
(Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn & sport Martin Van Rijn, toespraak 6-11-2013)

 

“Minder verzuim werknemers die intensief bewegen”
(www.vkbanen.nl/banen/artikel/Sport-goed-voor-gezondheid-carriere-en-bezuiniging)

 

Elke ondernemer, bedrijfsleider, Human Resource manager weet dat ziekteverzuim kosten met zich meebrengt. Hoe langduriger de werknemer ziek is, des te hoger de kosten voor de werkgever.

 

Investeren en besparen

Werkgevers profiteren fors als ze investeren in een betere gezondheid van hun personeel. Een daling van het ziekteverzuim met 1 procent scheelt alle bedrijven samen jaarlijks 2,6 miljard euro aan kosten. Per werknemer komt dat neer op circa 400 euro per jaar. Gezonde werknemers zorgen bovendien voor een hogere productiviteit. Een toename hiervan met 1 procent door duurzaam werken is goed voor 6 miljard euro extra per jaar. Voor een bedrijf met 100 werknemers staat dat gelijk aan een jaarlijkse omzetstijging van 95.000 euro. 
Dat blijkt uit een doorrekening van adviesbureau CapGemini in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

 

SvEnergy Training kan u helpen met het gezonder maken van uw medewerkers en zo u bedrijfsresultaten positief beinvloeden.

Het is mogelijk om voor-, tijdens- of na werktijd uw werknemers te trainen door middel van een Company Bootcamp. Dit kan op locatie verzorgt worden.


Company Bootcamp

Een Bootcamp training bestaat uit een actieve outdoor training waarbij conditie en kracht elkaar afwisselen. De training wordt opgebouwd uit oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, dips, lunges, uitvalspassen, squat jumps en sprintjes. Tussendoor wordt er van oefening naar oefening gerend en de pauzes na elke oefening zijn kort, waardoor er goed aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. De trainingen zijn zeer afwisselend en uitdagend. Zo komen er iedere les nieuwe oefeningen aan bod en wordt er veel in duo’s getraind.

Bij elke bootcamp training staan de deelnemers centraal, deze worden ieder persoonlijk begeleid en gemotiveerd. De duur van een training is 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. Een bootcamp training is een zeer effectieve manier van trainen, mede dankzij het sociale element en de variatie in trainingstechnieken.


Resultaat

Door de begeleiding van SvEnergy Training bent u verzekerd dat de medewerkers ook daadwerkelijk intensief bezig zijn. De ervaring leert dat men in reguliere sportscholen vaak vastloop. Na verloop van tijd is de aandacht en begeleiding van de trainer niet meer vanzelfsprekend.
Dat is nu juist de meerwaarde van SvEnergy Company Training. Altijd begeleiding en aandacht voor het individu. 

 

Company training biedt u de mogelijkheid om structureel invloed te hebben op de gezondheid van uw medewerkers en leidt tot:

  • Minder ziekteverzuim

  • Minder kosten voortvloeiend uit ziekteverzuim

  • Betere prestaties van uw werknemers

  • Minder klachten van rug, nek, schouder en arm

  • Kleinere kans op Burn-out en/of psychische klachten

  • Teambuildingeffect

  • Betere werksfeer

  • Positief extern imago van uw bedrijf

  • Kortom: Vrolijke, fitte, gezonde medewerkers en daarmee een lager verzuim.

 

Geinteresseerd geraakt? Neem gerust contact op!

 

 

1/5
SvEnergy Training​ Harderwijk


E-mail:  info@svenergytraining.nl

Telefoon: 06-52547630

KVK: 62487965

Bank: NL05RABO0301578494

BTW-id: NL002139106B97

Verklaring-omtrent-gedrag-VOG.png