top of page
Fitte meid

Beweeg Box

SvEnergy

Soms ben je niet in staat om bij je sportschool of vaste sportgroep aan te sluiten, maar wil je  toch in beweging blijven.

Geen spullen, geen schema. Dat is een probleem!!  Geen stress: bestel NU je eigen BeweegBox.

Je persoonlijke leenbox kan worden afgehaald of wordt afgeleverd met gedesinfecteerde trainingsmaterialen en een bijpassend trainingsprogramma. Kijk snel hieronder welke boxen we allemaal voor je hebben.  Bestel via de mail je eerste Beweeg Box.

 

#TRX #Slammball #Dumbell #Halter #Fit #Fun

Training

Training

Zware gewichten

Beweeg Box

Beweeg Box

SvEnergy

Halter Workout

Met behulp van de halterstang, sluitklemmen voor de veiligheid en voldoende gewicht gaan we aan de slag.

Een Fullbody workout waarbij we dus alle spieren trainen.

Image by Victor Freitas

Beweeg Box

SvEnergy

Booty Workout

Ga nu van start met de Booty Beweeg Box. 

Wat kan je verwachten? Allerlei oefeningen gericht de Billen en de rondom liggende spieren.

Bouw nu je Booty in deze Crisis

Bruine legging

Beweeg Box

SvEnergy

BosuBall Workout

De BOSU® Ballast Ball is een doorzichtige bal die is gevuld met speciale korrels. Deze korrels zorgen ervoor dat de bal zwaarder is en in evenwicht blijft. Vergeleken met andere oefenballen is de BOSU® Ballast Ball veel stabieler en kunnen er dus veelzijdige, nuttige en vooral veilige oefeningen op gedaan worden. 

Image by mr lee

Beweeg Box

SvEnergy

Sixpack Workout

Een training gericht op de core. Buikspieren en rugspieren komen een half uur lang aan bod.

We hebben verschillende intensiteitniveau's. Dus zowel de beginner als de gevorderde sporter kan aan de slag met deze Beweeg Box.

planken

Beweeg Box

SvEnergy

Kettlebell Workout

Een KettleBell workout is een high intensity interval training. Deze manier van trainen is ideaal om je lichaam in een korte tijd in optimale conditie te krijgen. Je triggert namelijk niet één maar veel verschillende spiergroepen tegelijkertijd. Zo kun je binnen 20 minuten een fullbody workout afronden. Met een kettlebell train je op stabiliteit, kracht, flexibiliteit en cardio in één training. Zo staat 30 minuten gelijk aan 90 minuten cardio training.

Kettle Ball

Beweeg Box

SvEnergy

Rope Workout

Tijdens de Rope training gaan we aan de slag met verschillende touwen. Vergis je niet! Dit is zeer intensief en daarmee zeer effectief. Binnen N0-Time zijn alle spiergroepen aangesproken en zal je zeker de eerste keer wat spierpijn kunnen ervaren

.

Durf jij het aan?

Image by Scott Webb

Beweeg Box

SvEnergy

SlammBall

Trainen met een slamBall bevordert zowel de conditie als spierkracht optimaal. Dit past daarom perfect binnen de huidige manier van crosstraining! Doordat een SlamBall niet stuitert en je deze iedere keer moet oprapen, zijn ze ideaal voor het trainen van veel grote spiergroepen. Maar ook de Core en armspieren komen tijdens de training aan bod.

Fitness klas

Beweeg Box

SvEnergy

TRX Workout

Bij de TRX Workout wordt gebruik gemaakt van een band (TRX suspension trainer) met twee handvatten. Doordat je de TRX moet wordt opgehangen, kun je veel verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij het eigen lichaamsgewicht als weerstand fungeert. Alle grote spiergroepen worden aangesproken, maar de focus ligt voornamelijk op het centrum van het lichaam, de buik- en onderrugspieren.

Image by Anastase Maragos

Beweeg Box

SvEnergy

Nieuw

Nieuwe boxen worden nu ontworpen, samengesteld en zo snel mogelijk klaargemaakt om uit te lenen.

Wordt Lid van SvEnergy Training en maak gebruik van onze nieuwe Service:

De Beweeg Box

By

SvEnergy Training

Fitte meid
SVE_LOGO_RGB_wit_2019-01.png
bottom of page